Storlygarkveld 25.januar 2020

Blir dette årets julegave ? Tommy, Olav Kåre og Magnhild kjem. Kjem du? ?? Billetta får du kjøpt på Bunnpris eller Gjemnes Rør frå 12. desember kl. 17.00.

Viktig melding om treningsavgift freeski

Feilsendt regning på mail 20.november skal IKKE betales.

Idrettsgalla 2.november 2019

Møre og Romsdal idrettskrets har gleden av å invitere alle som er tilknyttet idretten i Møre og Romsdal til å være med å feire idretten gjennom 100 år på Scandic Seilet Hotel i Molde den 02.11.2019!

Utfakturert medlemskontingent

Vi har oppfattet at mange medlemmer ikke har fått/sett faktura for medlemskap fra oss, derfor tar vi nå en ekstra runde med utsending.

Har du prøvd klubb-appen?

Enkleste måte å få oversikt på er i appen! Alt rett på mobil, kjapt og greit.

Fotballforsikring og Idrettens Skadetelefon

Alle spillere i Batnfjord IL har forsikring gjennom lagsforsikring. Her er mer informasjon om dine tilbud og hva du skal gjøre hvis du bli skadet.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: