Takk for støtten i 2018!

Takk til alle som har støttet oss gjennom Prosjekt Tilhørighet i 2018


Vi i Batnfjord IL ønsker med dette å takke alle som har valgt å støtte oss gjennom Prosjekt Tilhørighet (PT) ved å kjøpe sesongkort på Aker stadion i 2018. Vi fikk i 2018 inn over 117.000,- på dette, og dette er et viktig bidrag for idrettslaget, for å holde aktiviteten oppe, og egenbetalingen nede.

For de som ikke vet hvordan PT fungerer, så er det slik at når du kjøper et sesongkort på Aker stadion, så kan du støtte et valgfritt idrettslag eller frivillig organisasjon med tilsvarende beløp som sesongkortet koster. Dette er helt gratis for den som kjøper sesongkortet, pengene kommer fra et fond som Kjell Inge Røkke har satt opp. 80% av sesongkortets verdi blir utbetalt uansett, mens de siste 20% avhenger av at kortet blir brukt på minst 11 kamper.

Vi valgte i 2018 å bruke noe av pengene vi fikk inn til å sette opp et busstilbud til alle hjemmekampene til Molde i eliteserien, et tilbud som ble tatt godt imot, og stadig ble mer populært utover sesongen. Vi kommer til å fortsette med dette tilbudet også i 2019, og håper flere vil støtte oss gjennom PT, og bli med bussen.

Takk for støtten i 2018, håper vi sees også i 2019!!

 

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift