Velkommen til forestillingen " Ingen er homo i 2. divisjon"

NFF Nordmøre og Romsdal setter sammen med lokale klubber, Teateret Vårt, Kulturskolen i Kristiansund og Møre og Romsdal idrettskrets inkludering på agendaen, gjennom teaterforestillingen «Ingen er homo i 2.divisjon»

Forestillingen er gratis for alle som melder seg på med idrettslagstilknytning.  Påmelding skjer enten enkeltvis, eller lagvis gjennom følgende link: https://fotball.formstack.com/forms/p_melding_teaterstykket_ingen_er_homo_i_2_divisjon_

Forestillingen er skrevet av Carl Morten Amundsen og Andreas Koschinski Kvisgaard og spilles både i Molde og Kristiansund.

-Tirsdag 5. februar (Molde) kl.18.00

-Onsdag 6. februar (Kristiansund) kl. 18.00

Om forestillinga:

Publikum møter Kristian Andersen, som er ute på foredragsturné i regi av Norges Fotballforbundet og FRI – Foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold. 
Selv er han leder av supporterklubben 2830 - Gul og Svart, supporterklubben til Raufoss. Kristian er homo. Homo og lidenskapelig opptatt av klubben sin og av fotball. Fotball handler om samhold, felleskap, lagånd. Et lag er et lite samfunn der alle skal ha sin plass uansett. Men er det egentlig sånn? For hvor blir det av alle de homofile fotballspillerne i dette lille samfunnet? 
Kristian forteller om en venn han har fra internett. Eller venn? Han kjenner ham ikke, han vet ingenting om ham. Ikke hva han heter, ikke hvor han bor og ikke hvordan han ser ut, bare at han er homofil og fotballspiller i en av de øvre divisjonene i Norge. Kristian har valgt å gi nettvennen sin kallenavnet, Ingen. Navnet har han hentet fra historien om den greske helten Odyssevs som kalte seg Ingen for å lure den enøyde kjempen. Når Odyssevs stikker ut øyet på kjempen, roper denne: Ingen har skadet meg! Ingen har blindet meg! Ingen har røvet meg! Og ingen bryr seg.

 

Men hvem i all verden er Ingen? Og hvorfor insisterer han på å være anonym og i skapet? Jo dypere Kristian graver etter identiteten til nettvennen sin, jo dypere graver han også i seg selv. 
Men alt dette er bare et eksempel. Eksemplet på at det iallfall fins én homofil spiller i Norge: Ingen....

Facebookarrangement for mer info:

https://www.facebook.com/events/2244520972483526/

https://www.facebook.com/events/349745749091391/

 

 

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift