Vaktlister Dyregod 2019

Her kan du melde deg på vaktliste som frivillig.

Det nærmer seg Dyregod igjen - et arrangement som skaper glede for store og små både i og utenfor bygda. Vi skal selvfølgelig være med på å lage gode opplevelser i år også. Batnfjord IL kommer til å ta ansvar for en egne kiosker på messeområdet hvor vi kan selge drikke, snacks o.l.., samt salg fra grilltelt og klubbhuset.

Gjennom vår felles innsats på Dyregod tjener idrettslaget 50 kroner per dugnadstime, pluss en andel av omsetningen. For å få til dette trenger vi frivillige. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med.

Kioskene selger drikke, is, popcorn og sjokolade. Grilltelt selger grilllmat og drikke. Batnfjordingen selger alt fra is og bakervarer til enkel varmmat.

Lenke til vaktlisten ligger nederst i denne teksten. Klikk deg inn der og meld deg opp på de timene du har mulighet til å jobbe som frivillig. Skriv inn ditt navn og tlf. nr. på de tidspunktene som passer for deg.

Alle frivillige blir kontaktet når endelig timeliste settes opp. Spørsmål? Kontakt Iren på iren@susigjemnes.no eller send idrettslaget en melding på Facebook. På forhånd takk for innsatsviljen!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL TIMELISTEN