Vi ønsker Iren velkommen på laget!

Mange har kanskje fått med seg et nytt navn i idrettslaget, nemlig Iren Hope Rønhovde.

Gjennom et samarbeid med SUS i Gjemnes skal Iren arbeide 15 prosent for idrettslaget. Slik kan vi både møte krava og ønska som klubben har, om å bli enda bedre, også når det gjelder administrative oppgaver.

Dette blir noen av oppgavene til Iren:

• Medlemsadministrasjon
  • Politiattester
  • Informasjon
  • Sponsoroppfølging

Det er stor forskjell på å drifte et idrettslag i dag, enn det var for bare 10-15 år siden. Det som vi før løste med penn og papir, har i stor grad blitt digital eller nettbasert. Vi ser at mange idrettslag og klubber ansetter personer som skal jobbe administrativt, og nå er det vår tur.

Styret er så langt veldig fornøyd med jobben som Iren har gjort, når vi nå er i en overgangsperiode der vi overfører flere av oppgavene som tidligere blei utført av de frivillige i laget.

Litt om Iren:

Iren bor i Kristiansund. tillegg til å jobbe for idrettslaget og SUS i Gjemnes, driver hun sitt eget firma der hun skriver tekster på bestilling.

Vi er glade for å ha Iren med på laget!