Ledig verv i Batnfjord IL

Klubbhuset er samlingspunktet for det idrettslagets medlemmer har felles. Barn og unge treffes på klubbhuset før/etter trening, og vi arrangerer møter og samlinger gjennom hele året. Huset leies i tillegg ut til private selskaper.

Nå ønsker vi en person som kunne tenke seg å ta et praktisk ansvar for oppsyn med klubbhuset. Kanskje er du en ungdom med behov for ekstra lommepenger, eller en senior med hjerte for lokallaget?

Hovedoppgaven er enkelt renhold av fellesrom og garderober, som kompenseres med en fast sum per gang. Andre aktuelle oppgaver kan være utlevering/mottak av nøkler og forefallende frivillig arbeid.

Interessert i en nærmere prat? Ta kontakt på post@batnfjord-il.no snarest.