Fotballforsikring og Idrettens Skadetelefon

Alle spillere i Batnfjord IL har forsikring gjennom lagsforsikring. Her er mer informasjon om dine tilbud og hva du skal gjøre hvis du bli skadet.

Når uhellet er ute er forsikring viktig, men sjelden det man tenker mest på. Derfor kan det være lurt å merke seg informasjonen nedenfor allerede nå, så har du det klart den dagen du trenger det.

Hvordan få gyldig forsikring

Spillere, trenere, lagledere og dommere over 13 år må ha betalt for medlemskap og registreres i FIKS for at forsikringen skal gjelde.

Skadetelefonen

Idrettens Helsesenter er et heleid datterselskap av Norges Fotballforbund. Gjennom Fotballforsikringen har alle fotballspillere tilgang til Idrettens Skadetelefon som er en del av tilbudet til Idrettens Helsesenter. Skadetelefonen gir deg et godt behandlingstilbud i et kvalitetssikret behandlernettverk.

Fordeler

Fotballforsikringen gir deg tilgang til:

• Helsepersonell med spesialkompetanse på fotball- og idrettsmedisin
  • Bestilling av utredning og behandling
  • Tilgjengelighet og oppfølging
  • Utredning innen 24 timer (MR-undersøkelse)

Kontaktinfo

Ved skade skal du ringe Idrettens Skadetelefon på 987 02 033. Skadetelefonen er åpen alle dager mellom kl.09.00 og 21.00.

Ressurser

For mer informasjon, besøk Idrettens Helsesenter på idrettshelse.no og Fotballforsikringen på fotball.no/klubb-og-leder/forsikring.

For informasjon om skadeforebyggende trening, se skadefri.no/idretter/fotball